Promoters

Promotie in zijn puurste vorm: Gedreven, betrokken, tijdelijke medewerkers als visitekaartje van uw merk of organisatie.

Hostesses & gastvrouwen
Geef uw gasten een positieve beleving die ze niet snel zullen vergeten. Onze ervaren hostesses en gastvrouwen maken ieder evenement en iedere bijeenkomst tot een succes.

Promoters
Versterk uw eigen merkbeleving bij uw klanten. Onze promoters weten als geen ander uw boodschap over te brengen.

Brand ambassadors
Onze thuishaven Schiphol biedt de ideale omgeving proactieve, commerciƫle en targetgerichte brand ambassadors in te zetten die gespecialiseerd zijn in verschillende salespromoties.

Sales supporters
Zoekt u meer flexibiliteit in bezetting tijdens piekdagen? Of bent u op zoek naar vast en professioneel personeel? Dan bieden wij ervaren Sales Supporters die bij uw merkidentiteit passen.

Beauty advisors
Zoekt u ervaren, flexibel en getraind cosmetica personeel die uw omzet een boost kan geven? Onze Beauty Advisors kunnen worden ingezet voor verkoopondersteuning waar u dat nodig vindt!

Personal assistants
Voor extra ondersteuning op uw locatie, het bemannen van uw balie of allerhande ondersteunende werkzaamheden bieden we de persoonlijke ondersteuning die past bij uw organisatie en gewenste uitstraling.